Nyheter

Nyheter

Under 2015 koncentrerade på att få den stora utställningshallen i ett bättre skick så vi kan visa de apparater vi har på ett bättre sätt. Vi har lagt helt nytt golv i entren och nya golvplattor i utställningshallen som ger ett snyggare och renare intryck och är sköna att gå på. Vi har också monterat upp tre glasmontrar med fina apparater i och också satt upp en hel del materiel på väggarna.

Under 2016 ska vi fortsätta med telematerielen och bygga vidare i utställningshallen för att kunna visa den på ett trevligt sätt.

Vi ska också gå igenom radiosystemen och antennerna för att se till att det går att använda apparaterna i praktiken, bl.a för att kommunicera med fartygen och försäkra oss om att kunna hjälpa till med reservdelar om något går sönder ombord.

Under 2017 har vi tappat lite tempo då vi varit tvungna att ersätta flera antenner som skadats under trädavverkningen på basen vilket tagit en del tid.
Vi jobbar också vidare med att utöka utställningen med ännu mer intressanta saker och att hjälpa till att få igång sambandet med flottiljens fartyg.

Under 2018 har arbetet med att planera för en ny utställningsyta fortsatt och omfattande nya elinstallationer har gjorts i lokalerna.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen