Väder på Gålö: Nästan klart, temp. 14.9 grader, vind från SSW 6 (11.2) m/s, avtagande, lufttryck 1011.9 hPa, stigande

Om bilderna
Museet

Om bilderna här på webbplatsen

Bilderna som visas här på webbplatsen har dels ställts till förfogande genom de olika föreningarna inom Veteranflottiljen och dels genom föreningens medlemmar. Av den anledningen har vi inte alltid uppgift om fotografens namn och vi har därför valt att inte ange fotografens namn vid någon av bilderna.

Respektive fotograf behåller naturligtvis rätten till sina bilder och vi är mycket tacksamma att få använda dem för att informera dels om Veteranflottiljen och de olika föreningarnas verksamhet, inklusive radioföreningen Torpedbåtsgnistarna.

I samband med publiceringen har vi ibland varit tvungna att beskära bilderna för att de ska passa in i layouten och vi hoppas att det inte ska påverka bilderna i negativ riktning.

Om du hittar någon bild som du anser publicerats felaktigt eller en bild som du har rättigheterna till men som du inte vill att den publiceras på den här webbplatsen så ber vi dig kontakta webmaster via mail eller via kontaktsidan.

Har du bilder som du själv har tagit och som du anser skulle passa in här så är vi alltid tacksamma för snygga och informativa bilder, gärna med bifogad text om vad bilden visar. Även här ber vi dig kontakta Webmaster via mail eller kontaktsidan.

Tack!

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen