Kontaktuppgifter till föreningen

Basen-84

Gnistarna på Gålö

Vi håller till i historiska lokaler på den gamla torpedbåtsbasen på Gålö.
Området ligger på militärt skyddsområde så vi kan inte ta emot spontana besök. Däremot kan vi ibland ta emot föranmälda besök av grupper med intresse för maritim radiotradition.

Bilden bredvid visar den södra hamnen under basens storhetstid i början av 80-talet med flera robotbåtar vid kaj.

Skicka oss ett mail med dina förslag eller önskemål så ser vi om det går att lösa.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Medlemskap

Om du är intresserad av att hjälpa oss att utveckla museet, ta bilder och dokumentera, laga apparater och bidra med din kompetens där den behövs så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Om du vill bli medlem, stödjande eller aktiv, så är medlemsavgiften i "Gnistarna" för närvarande 100 kronor per år. Eftersom Gålöbasen är militärt skyddsobjekt krävs också medlemskap i Veteranflottiljen, för närvarande 200 kronor per år, för tillträde till basen.

För att kunna driva och utveckla museet och föreningen är vi helt beroende av aktiva medlemmar, medlemsavgifter och bidrag. Om du känner att du vill stödja vår verksamhet på något sätt, ekonomiskt eller med en gåva, intressant utställningsobjekt eller liknande, eller hjälpa till med arbetet, så hör av dig på enklaste sätt så kan vi prata vidare!

Vårt Plusgiro är: 93 68 08-5 och vårt Bankgiro är: 607-3480. Glöm inte ange kontaktuppgifter och vad din inbetalning avser.

Välkommen att kontakta oss via e-post!

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen


Kurser

Eftersom vi är en amatörradioklubb kan vi på begäran ordna kurser inom området amatörradio.
Vi har t.ex en distanskurs som ger alla kunskaper du behöver för att klara certifikatprovet. Den kan även användas av de som redan har ett amatörradiocertifikat och vill putsa upp kunskaperna lite med aktuella bestämmelser och modern teknik. Du läser på nätet i din egen takt och inga extra program eller appar behövs.

Även kurs för marint VHF-certifikat (SRC) kan vi erbjuda för våra medlemmar.

Hör av dig om du är intresserad av en kurs.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen


Verksamhetsberättelse
Läs gärna vår, och Veteranflottiljens, verksamhetsberättelse här.Flottiljens brevlåda i vinterskrud Flottiljens brevlåda.
Inga nya order idag...
Behandling av personuppgifter
Läs om hur vi behandlar personuppgifter här

Kontakta oss

Please, do not send spam or crappy messages. This is a non profit organization and we are not interested in pills, drugs, betting etc and such messages will be automatically deleted.